Loterij Alblasserdam Win bedragen tot €15.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en ook het Miljoenenspel kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Alblasserdam? Meedoen met het spel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Alblasserdam een lot kopen kan? Op deze pagina achterhaal je een overzicht met alle hedendaagse spellen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar lotprijs, jackpot, winkans, het goede doel. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij de lokale Bruna, Ako, Primera of een andere Shell. Bekijk meteen de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Lopende loterijen in Alblasserdam?

In en rondom Alblasserdam kun je meedoen met verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een verloting van de regionale voetbalclub of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij populaire loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je de winkans, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Anne Frank Stichting of SOS Kinderdorpen. In de lijst hieronder ontdek jij een vergelijking van erkende loterijen in Alblasserdam met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij zijn erg bekend. Echter, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Alblasserdam. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportclub plus lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals cadeaubonnen. Een fijn gevolg: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Joure.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Alblasserdam zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal op onze website waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Alblasserdam

Het mooie aan de lotto is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Alblasserdam. In de provincie Zuid-Holland is al een jackpot van €650000 gevallen! €1.000.000 of meer is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €1.500.000,00. Wie weet ben je de nieuwe prijswinnaar in Alblasserdam?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen op deze pagina zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Alblasserdam kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera en tabakswinkel. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog staatsloten kopen in Alblasserdam? Open hieronder een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Sebaldeburen.

loterijen-alblasserdam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Alblasserdam

De prijzen van de postcode loterij zijn super. Win de grote miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot wel €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Alblasserdam

Dankzij een 1/5 staatslot, heel lot, half lot, boulevardwin jij mogelijk behoorlijke jackpots van maar liefst €7000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat complex? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Alblasserdam. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen!