Loterij Alteveer Win bedragen tot €90 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of Lucky Day kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Alteveer? Deelnemen aan een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Alteveer een lot kunt bemachtigen? Hier bekijk je een vergelijking met alle lopende geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken via goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Ontdek moeiteloos de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Alteveer?

In en rondom Alteveer vinden we allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een grote verloting van de actieve voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen analyseer je de winkansen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Aids Fonds of Zeeuws Museum. In het schema ontdek je een vergelijking van veelbesproken loterijen in Alteveer met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn je vast niet onbekend. Toch, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Alteveer. Dit kan zijn een evenement van de regionale sportclub maar ook zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als televisies. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Kamperland.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Alteveer komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Achterhaal via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Alteveer

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Alteveer. In de provincie Drenthe is al eens de jackpot van €50000 voorgevallen! De hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of ga gokken met lagere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €3.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Alteveer?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente De Wolden kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of een andere tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel zo’n staatslot kopen in Alteveer? Check in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Simonshaven.

loterijen-alteveer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Alteveer

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Alteveer

Met een straatje, heel lot, boulevard, 1/5 staatslotwin jij misschien wel aantrekkelijke droomprijzen van wel €18000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot kies jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Als je een los lot koopt zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Alteveer. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen!