Loterij Amen Prijzen winnen tot wel €60.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Amen? Wil je een gokje wagen met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Amen een lot kan bestellen? Op deze website vind je een tabel met alle actuele verlotingen. Vergelijken kan door middel van hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna of tabakszaak. Ontdek binnen een paar minuten de erkende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Amen?

In en rondom Amen zijn er een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor check je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Maag Lever Darm Stichting en Prins Bernhard Cultuurfonds. In het schema achterhaal jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Amen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of krasloten zijn erg bekend. Evengoed, er zijn ook leuke lokale loterijen in Amen. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als fietsen. Een leuke extra: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Kapelle.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Amen zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Ontdek hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Amen

Het leuke aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Amen. In de streek Drenthe zijn meerdere jackpots van €550000 voorbij gekomen! Een hoofdprijs kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met geldprijzen van €1.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de gelukkige prijswinnaar in Amen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de buurt van Aa en Hunze koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera of pompstations. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Amen? Bekijk hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Sint Annen.

loterijen-amen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Amen

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot wel €100000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Amen

Dankzij een straatje, boulevard, half lot, heel lotwin jij mogelijk interessante hoofdprijzen van wel €24000000. Uitslag elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat complex? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Amen. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en een gift aan goede doelen!