Loterij Amstelhoek Win bedragen tot €90 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij of het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Amstelhoek? Meedoen met de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Amstelhoek een lot bestellen kunt? Hier tref je een overzicht met alle actuele geluksspelletjes. Het vergelijken op zaken als jackpot, winkans, lotprijs, het goede doel. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij de lokale Primera, Bruna, Ako en supermarkt. Bekijk eenvoudig de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Amstelhoek?

In Amstelhoek vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de EuroJackpot. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor bekijk je de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Bijvoorbeeld Het Nederlandse Rode Kruis of Museum Plus Bus. In de bijgaande tabel tref jij een analyse van veelbesproken loterijen in Amstelhoek met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day zijn je vast niet onbekend. Echter, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Amstelhoek. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de gemeentelijke muziekvereniging en tevens lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als televisies. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Katwoude.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Amstelhoek komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Bekijk hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Amstelhoek

Het mooie aan een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Amstelhoek. Rondom Utrecht zijn diverse jackpots van €650000 voorbij gekomen! De straatprijs kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of ga gokken met kleinere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met hoofdprijzen van €17.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de grote prijswinnaar in Amstelhoek?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen op deze website beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving De Ronde Venen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of gewoon de sigarenwinkel . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu een staatslot kopen in Amstelhoek? Vind in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Sint Joost.

loterijen-amstelhoek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Amstelhoek

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €200000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Amstelhoek

Met een boulevard, 1/5 staatslot, heel lot, straatjemaak jij aanspraak op interessante droomprijzen. Denk aan €9000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot pak je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Amstelhoek. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!