Loterij Amstelveen Loterijen met prijzen tot €10 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in Amstelveen? Wil je de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Amstelveen een lot kunt bemachtigen? Hieronder achterhaal je een lijst met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken op basis van prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakszaak. Ontdek gelijk de meest populaire loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Amstelveen?

In en rondom Amstelveen kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een loterij van de gemeentelijke muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij erkende loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en ook Raffld . Welke verloting past bij jou? Daarvoor analyseer je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Human Rights Watch en UNHCR. In het schema achterhaal je een beter beeld van veelbesproken loterijen in Amstelveen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Evengoed, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Amstelveen. Denk dan aan een verloting van een de actieve voetbalvereniging of lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook smartphones. Maar je helpt ook: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Lees nu verder over loten kopen in Kedichem.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Amstelveen zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Check via loterijprijzen.nl verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Amstelveen

Het mooie aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Amstelveen. In de regio Noord-Holland is al eens de jackpot van €275000 ingevorderd! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met prijzen van €2.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Amstelveen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders op deze pagina zijn goedgekeurd door de regering. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de buurt van Amstelveen kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna of een andere tabakszaak . Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen een staatslot kopen in Amstelveen? Open in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Sint Kruis.

loterijen-amstelveen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Amstelveen

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Zo profiteer je van de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 tot wel €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Amstelveen

Door aanschaf van boulevard, straatje, heel lot, half lotwin jij misschien wel behoorlijke droomprijzen oplopend tot €9000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? Als je zo nu en dan eens een lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Amstelveen. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!