Loterij Anderen Loterijen met prijzen tot €90 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en bijv. krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Anderen? Meedoen met een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Anderen een lot kunt bemachtigen? Op onze website achterhaal je een overzicht met alle huidige geluksspelletjes. Het vergelijken op zaken als lotprijs, jackpot, aantal trekkingen, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Ako, Bruna, Primera en tabakszaak. Bekijk binnen een paar minuten de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Anderen?

In Anderen kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een verloting van de actieve voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. het Miljoenenspel. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen check je alle winkansen, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Het Scheepvaartmuseum of Rijksmuseum van Oudheden. In het schema check jij een beter beeld van veelbesproken loterijen in Anderen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot zijn erg bekend. Maar, we zien ook interessante lokale loterijen in Anderen. Denk aan een verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging en tevens de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als cadeaubonnen. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Kerkrade.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Anderen komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Anderen

De grap van een kansspel is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Anderen. Rondom Drenthe is al een jackpot van €600000 voorgevallen! Een jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met standaard winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €10.000.000,00. Wie weet ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Anderen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Aa en Hunze koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Bruna, Primera en supermarkt. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog staatsloten kopen in Anderen? Doorzoek in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Sint Philipsland.

loterijen-anderen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Anderen

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Anderen

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, heel lot, boulevardding je mee om interessante jackpots van maar liefst €19000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat complex? Als je sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Anderen. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!