Loterij Anjum Loterijen met prijzen tot €25 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en de EuroJackpot kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Anjum? Meedoen met het spel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Anjum een lot kopen kan? Hier check je een overzicht met alle populaire spellen. Het vergelijken op basis van goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna en Esso. Ontdek gelijk alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Anjum?

In Anjum bestaan er allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale voetbalclub of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met gangbare loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen doorzoek je de winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Lucille Werner Foundation of Prinses Beatrix Spierfonds. In het schema ontdek je een overzicht met de meest populaire loterijen in Anjum met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn erg bekend. Toch, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Anjum. Denk aan een actie van de actieve voetbalclub en de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook concertkaartjes. Een leuke extra: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Kimswerd.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Anjum komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Anjum

Uniek aan een kansspel is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Anjum. In de streek Friesland zijn meerdere jackpots van €650000 voorbij gekomen! Een straatprijs kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met beperkte winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met jackpots van €3.500.000,00. Mogelijk ben je de gelukkige prijswinnaar in Anjum?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze website beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Dongeradeel kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of een andere Texaco. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Nu je staatslot kopen in Anjum? Bekijk in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Sittard.

loterijen-anjum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Anjum

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Anjum

Met bijv. een straatje, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardmaak je kans op forse hoofdprijzen. Denk aan €25000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 neem je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Anjum. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en een gift aan goede doelen!