Loterij Anloo Hoofdprijzen tot €30 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en bijv. het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Anloo? Zoek jij een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Anloo een lot kunt bemachtigen? Op onze website bekijk je een vergelijking met alle hedendaagse spellen. Je kunt ze vergelijken middels hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Prima, Ako, Bruna of gewoon de Albert Heijn. Check meteen de Nederlandse loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Anloo?

Rondom Anloo kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de regionale voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kun je ook deelnemen aan nationale loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Lotto. Wat is een interessante verloting? Hiervoor analyseer je de winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn De Hallen Haarlem en vfonds. In het schema bekijk jij een opsomming van loterijen in Anloo met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Anloo. Denk aan een clubactie van de regionale sportclub en zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook voetbalkaarten. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Kinnum.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 oktober 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit Anloo zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Anloo

Het mooie aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Anloo. In de provincie Drenthe is al eens de jackpot van €375000 voorgevallen! De kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met beperkte winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €6.000.000,00. Wellicht ben jij straks de trotse prijswinnaar in Anloo?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen op deze pagina hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de omgeving Aa en Hunze kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of Shell. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Anloo? Vind hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Slagharen.

loterijen-anloo

postcodeloterij logo

Postcode loterij Anloo

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in oktober 2020 van wel €800000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Anloo

Via een straatje, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardheb jij extra kans op interessante hoofdprijzen oplopend tot €25000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat lastig? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Anloo. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de populairste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!