Loterij Annerveenschekanaal Prijzen winnen tot wel €60 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld Raffld is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Annerveenschekanaal? Meedoen met een geluksspel met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Annerveenschekanaal loten kunt kopen? Hier ontdek je een tabel met alle huidige verlotingen. Vergelijkingen kun je maken via aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel, winkans. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako en Texaco. Check binnen een paar minuten de meest populaire loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Annerveenschekanaal?

In en rondom Annerveenschekanaal vinden we een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Fonds Gehandicaptensport en Zuiderzeemuseum. In het schema bekijk jij een lijst met erkende loterijen in Annerveenschekanaal met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Maar, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Annerveenschekanaal. Denk aan een actie van de lokale sportvereniging of de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals iPad’s. Een leuke extra: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Klazienaveen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Annerveenschekanaal zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Annerveenschekanaal

Het leuke aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Annerveenschekanaal. In de streek Drenthe zijn al jackpots van €575000 ingevorderd! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Maar, het is niet uitsluitend geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de internationale loterijen met prijzen van €23.000.000,00. Mogelijk ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Annerveenschekanaal?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Echter, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Aa en Hunze kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako en Texaco. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel zo’n staatslot kopen in Annerveenschekanaal? Vind in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Sleeuwijk.

loterijen-annerveenschekanaal

postcodeloterij logo

Postcode loterij Annerveenschekanaal

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Annerveenschekanaal

Door aanschaf van straatje, 1/5 staatslot, heel lot, half lotding je mee om stevige hoofdprijzen. Denk aan €23000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat lastig? In de situatie wanneer jij een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Annerveenschekanaal. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan zo’n eenmalig lot kiezen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen!