Loterij Augsbuurt Prijzen winnen tot wel €85.000.000?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en ook de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Augsbuurt? Alleen op zoek naar de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Augsbuurt een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl vind je een schema met alle lopende spellen. Je kunt ze vergelijken door middel van aantal trekkingen, lotprijs, jackpot, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Esso. Ontdek ogenblikkelijk alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Augsbuurt?

In Augsbuurt kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een verloting van de lokale sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Groninger Museum en The Climate Group. In de lijst hieronder vind jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Augsbuurt met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en Raffld zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn ook mooie lokale loterijen in Augsbuurt. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de regionale voetbalclub plus de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals iPad’s. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Kolham.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Augsbuurt komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Check op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Augsbuurt

Het mooie aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Augsbuurt. In deze provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €175000 voorbij gekomen! Een hoofdprijs kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of ga gokken met kleinere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €14.500.000,00. Wie weet ben je de rijke prijswinnaar in Augsbuurt?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desondanks, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de regio Kollumerland en Nieuwkruisland koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog een staatslot kopen in Augsbuurt? Vind in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Snikzwaag.

loterijen-augsbuurt

postcodeloterij logo

Postcode loterij Augsbuurt

De postcode loterij prijzen zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 van wel €1000000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Augsbuurt

Met bijv. een straatje, half lot, heel lot, 1/5 staatslotwin jij misschien wel fikse jackpots van maar liefst €21000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat complex? Als je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Augsbuurt. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of via email.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen helpen!