Loterij Azewijn Prijzen winnen tot wel €15 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld krasloten is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Azewijn? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Azewijn een lot kan bestellen? Op deze pagina ontdek je een overzicht met alle huidige verlotingen. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of gewoon de Albert Heijn. Bekijk binnen een paar minuten de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Azewijn?

Rondom Azewijn kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een speciale verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met gangbare loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen doorzoek je de winkansen, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Johan Cruyff Foundation of Pink Ribbon. In het schema check je een overzicht met loterijen in Azewijn met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een mooie lokale loterijen in Azewijn. Denk aan een verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging en tevens lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als iPad’s. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Kommerzijl.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Azewijn zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Ontdek op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Azewijn

Het leuke aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Azewijn. In deze provincie Gelderland zijn meerdere jackpots van €200000 gevallen! Een hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met beperkte prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €12.000.000,00. Wellicht ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Azewijn?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Montferland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of gewoon de Esso. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Meteen een staatslot kopen in Azewijn? Bekijk in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Ook interessant: loterij Sommelsdijk.

loterijen-azewijn

postcodeloterij logo

Postcode loterij Azewijn

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Azewijn

Door aanschaf van heel lot, boulevard, half lot, straatjewin jij mogelijk fikse prijzen. Bijvoorbeeld €22000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 neem je persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Azewijn. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en een gift aan goede doelen!