Loterij Batenburg Prijzen winnen tot wel €25 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Postcode loterij of Raffld kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Batenburg? Meedoen met de verloting met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Batenburg een lot kopen kan? Op onze website tref je een tabel met alle populaire spellen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op jackpot, het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera of een andere supermarkt. Bekijk snel de Nederlandse loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Batenburg?

Rondom Batenburg kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de lokale voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kun je ook deelnemen aan betrouwbare grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen bekijk je de winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Museum de Fundatie of Vogelbescherming Nederland. In de lijst hieronder achterhaal jij een lijst met veelbesproken loterijen in Batenburg met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of krasloten klinken bekend in de oren. Desondanks, we zien ook populaire lokale loterijen in Batenburg. Bijvoorbeeld een evenement van de regionale muziekvereniging en tevens lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook een overnachting. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Lage Mierde.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Batenburg zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Batenburg

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Batenburg. In de regio Gelderland zijn diverse jackpots van €925000 voorgekomen! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Maar, het draait niet alleen om geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met minder winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €3.500.000,00. Wellicht ben je de gelukkige prijswinnaar in Batenburg?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Desondanks, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Wijchen kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel . Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel zo’n staatslot kopen in Batenburg? Check in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Steenwijk.

loterijen-batenburg

postcodeloterij logo

Postcode loterij Batenburg

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot wel €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Batenburg

Met bijv. een 1/5 staatslot, straatje, heel lot, half lotdoe jij mee voor stevige geldbedragen van zelfs €16000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro neem je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Wanneer je zo nu en dan eens een lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Batenburg. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen helpen!