Loterij Bavel Prijzen winnen tot wel €60.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Staatsloterij en ook Raffld kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Bavel? Alleen op zoek naar de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Bavel een lot bestellen kunt? Hieronder achterhaal je een overzicht met alle lopende loterijen. Het vergelijken door te kijken naar jackpot, het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera of Shell. Ontdek à la minute de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Bavel?

Rondom Bavel kun je meedoen met verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij nationale loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je de winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Alzheimer Nederland of Stichting Oogfonds Nederland. In de lijst hieronder bekijk jij een analyse van betrouwbare loterijen in Bavel met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en krasloten klinken bekend in de oren. Evengoed, we zien ook mooie lokale loterijen in Bavel. Denk aan een evenement van de actieve voetbalclub en zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als boodschappen. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Lage Zwaluwe.


Trekking september 2023

Ook in september 2023 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 september 2023 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2023. Prijswinnaars woonachtig in Bavel zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Bavel

De grap van een loterij is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Bavel. In de provincie Noord-Brabant is al een jackpot van €50000 gesignaleerd! Een straatprijs kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met minder winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met geldprijzen van €6.500.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Bavel?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Breda kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of benzinestations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Bavel? Zoek hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Stegeren.

loterijen-bavel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bavel

De jackpots van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot september 2023 van wel €600000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bavel

Dankzij een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, straatjemaak jij aanspraak op enorme jackpots van wel €8000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro neem jij zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat complex? Als je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Bavel. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen ondersteunen!