Loterij Beinsdorp Hoofdprijzen tot €75.000.000?

Wie droomt er niet van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Beinsdorp? Wil je de loterij met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Beinsdorp een lot kan bestellen? Op onze website bekijk je een vergelijking met alle lopende verlotingen. Vergelijken doe jij op basis van hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Bruna, Ako, Primera of gewoon de benzinepompen. Ontdek ogenblikkelijk de lokale en landelijke loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Beinsdorp?

Rondom Beinsdorp zijn er een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk aan een verloting van de regionale sportclub of van de lokale middenstand. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen check je de winkansen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld EYE Museum Amsterdam en Stichting Lezen & Schrijven. In de tabel hieronder ontdek jij een overzicht met erkende loterijen in Beinsdorp met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kent bijna iedereen wel. Toch, er zijn ook leuke lokale loterijen in Beinsdorp. Denk dan aan een verloting van een de lokale voetbalclub maar ook zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als fietsen. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Langweer.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 oktober 2020 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit Beinsdorp zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Vind hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Beinsdorp

Het mooie aan een verloting is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Beinsdorp. In de regio Noord-Holland is al eens de jackpot van €850000 ingevorderd! Een jackpot is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met lagere winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met jackpots van €21.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de volgende prijswinnaar in Beinsdorp?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Ondanks dat, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Haarlemmermeer kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera of gewoon de Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Snel een staatslot kopen in Beinsdorp? Check hieronder een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Strijbeek.

loterijen-beinsdorp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Beinsdorp

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot oktober 2020 tot wel €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Beinsdorp

Met een half lot, heel lot, straatje, 1/5 staatslotheb jij extra kans op behoorlijke jackpots tot wel €13000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro selecteer jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? In het geval dat je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Beinsdorp. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en een gift aan goede doelen!