Loterij Belfeld Hoofdprijzen tot €50 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld krasloten kan dit zomaar. Deelnemen aan een loterij in Belfeld? Meedoen met de loterij met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Belfeld een lot bestellen kunt? Hier bekijk je een vergelijking met alle lopende loterijen. Vergelijken doe jij door te kijken naar hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Ako, Bruna, Primera en tabakswinkel. Check simpel & snel alle loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Belfeld?

In de omgeving van Belfeld kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij bekende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en de Lotto. Welke verloting past bij jou? Daarvoor analyseer je de kans om te winnen, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Make-A-Wish Nederland en World Press Photo. In de bijgaande tabel check jij een overzicht met loterijen in Belfeld met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot zijn erg bekend. Echter, we zien ook leuke lokale loterijen in Belfeld. Je moet hierbij denken aan een actie van de regionale sportclub en lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals smartphones. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Laren.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Belfeld zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Ontdek hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Belfeld

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Belfeld. In deze provincie Limburg is al een jackpot van €850000 opgeëist! Een straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Een verloting is een kansspel. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met minder prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met prijzen van €4.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Belfeld?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Venlo kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of gewoon de tabakszaak . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Nu je staatslot kopen in Belfeld? Zoek hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Strijen.

loterijen-belfeld

postcodeloterij logo

Postcode loterij Belfeld

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot wel €600000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Belfeld

Door aanschaf van straatje, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk fikse prijzen van maar liefst €24000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 kies jij persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Belfeld. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk met een opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen steunen!