Loterij Berghem Loterijen met prijzen tot €15.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en Raffld is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Berghem? Meedoen met een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Berghem loten kunt kopen? Op onze website check je een schema met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door te kijken naar hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, kans om te winnen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Prima, Ako, Bruna of een andere Texaco. Vergelijk à la minute de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Berghem?

In de omgeving van Berghem bestaan er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een verloting van de gemeentelijke voetbalclub of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met erkende loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou European Climate Foundation of Resto VanHarte. In het schema achterhaal jij een opsomming van loterijen in Berghem met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Toch, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Berghem. Bijvoorbeeld een actie van de plaatselijke sportvereniging en zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals een overnachting. Een leuke extra: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Lemele.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Berghem zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Berghem

Het mooie aan een gokje wagen is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Berghem. In de provincie Noord-Brabant zijn al jackpots van €600000 voorbij gekomen! Een jackpot is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, het draait niet alleen om geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met mindere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €10.000.000,00. Wie weet ben je de trotse prijswinnaar in Berghem?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze pagina hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in de winkel blijft in trek. In en rondom Oss kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel je staatslot kopen in Berghem? Zoek in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Tegelen.

loterijen-berghem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Berghem

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Berghem

Door aanschaf van half lot, straatje, boulevard, heel lotheb jij extra kans op behoorlijke hoofdprijzen. Denk aan €7000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro neem je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Indien je incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Berghem. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd het eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!