Loterij Blessum Loterijen met prijzen tot €55 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Blessum? Meedoen met een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Blessum een lot kan bestellen? Op deze website bekijk je een overzicht met alle lopende win spellen. Het vergelijken middels aantal trekkingen, lotprijs, winkans, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Primera, Bruna of gewoon de benzinestations. Ontdek à la minute de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Blessum?

In en rondom Blessum bestaan er verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of de Lotto. Welke verloting past bij jou? Hiervoor check je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Marine Stewardship Council of World Food Programme. In de lijst hieronder tref je een beter beeld van erkende loterijen in Blessum met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day zijn je vast niet onbekend. Toch, we onderscheiden ook leuke lokale loterijen in Blessum. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de actieve muziekvereniging en zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook cadeaubonnen. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Linde.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Blessum zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Ontdek op onze website waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Blessum

Het fraaie van de lotto is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Blessum. In de regio Friesland is al een jackpot van €825000 gesignaleerd! De kanjer kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met kleinere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de internationale loterijen met hoofdprijzen van €19.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Blessum?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in het overzicht beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Menameradiel kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de Shell. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Direct een staatslot kopen in Blessum? Vind hieronder een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Tilburg.

loterijen-blessum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Blessum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €700000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Blessum

Dankzij een heel lot, half lot, boulevard, straatjewin jij misschien wel serieuze prijzen. Bijvoorbeeld €21000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Indien je incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Blessum. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kiezen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!