Loterij Boer Prijzen winnen tot wel €40.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en bijv. Lucky Day kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Boer? Deelnemen aan een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Boer een lot bestellen kunt? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een schema met alle huidige loterijen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of benzinepompen. Ontdek eenvoudig de Nederlandse loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Boer?

In de omgeving van Boer kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een speciale verloting van de actieve sportclub of van lokale ondernemers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook het Miljoenenspel. Wat is een interessante verloting? Hiervoor doorzoek je de winkans, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Joods Historisch Museum en Paleis Het Loo. In de tabel hieronder ontdek je een vergelijking van betrouwbare loterijen in Boer met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Raffld kent bijna iedereen wel. Evengoed, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Boer. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging of zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als hotelbonnen. Je voegt ook iets toe: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Lees nu verder over loten kopen in Loenen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Boer zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Check via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Boer

Het leuke aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Boer. In de streek Friesland zijn diverse jackpots van €550000 voorgevallen! De straatprijs kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met jackpots van €20.000.000,00. Wie weet ben je de grote prijswinnaar in Boer?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de tabel beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Ondanks dat, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Franekeradeel kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu je staatslot kopen in Boer? Check in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Tolkamer.

loterijen-boer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Boer

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Boer

Met een half lot, heel lot, 1/5 staatslot, boulevarddoe jij mee voor enorme jackpots. Bijvoorbeeld €13000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot pak jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Zodra jij incidenteel een lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Boer. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen steunen!