Loterij Bolsward Jackpots oplopend tot €55.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij en bijv. de EuroJackpot is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Bolsward? Meedoen met de loterij met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Bolsward een lot kopen kan? Op deze pagina tref je een vergelijking met alle hedendaagse spellen. Vergelijken kan op basis van prijs van een lot, hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of een andere Jumbo. Vergelijk eenvoudig de betrouwbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Bolsward?

In de omgeving van Bolsward zijn er uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de regionale voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor doorzoek je de winkansen, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan IUCN NL of Stichting de Vrolijkheid. In het onderstaande overzicht achterhaal je een lijst met betrouwbare loterijen in Bolsward met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en Raffld kent bijna iedereen wel. Echter, we onderscheiden ook leuke lokale loterijen in Bolsward. Bijvoorbeeld een clubactie van de plaatselijke muziekvereniging plus de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als voetbalkaarten. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Lollum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Bolsward zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Ontdek hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Bolsward

Het mooie aan een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Bolsward. In de streek Friesland is al eens de jackpot van €600000 ingevorderd! €1.000.000 of meer kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met mindere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met prijzen van €7.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Bolsward?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de tabel beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Súdwest-Fryslân kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera en Esso. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Meteen een staatslot kopen in Bolsward? Bekijk in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Zoek ook naar loterij Triemen.

loterijen-bolsward

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bolsward

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €1000000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bolsward

Met bijv. een boulevard, 1/5 staatslot, heel lot, straatjedoe jij mee voor enorme geldbedragen. Denk aan €19000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 pak je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? Zodra jij sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Bolsward. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan het eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!