Loterij Bovenkarspel Jackpots oplopend tot €15 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en ook krasloten kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Bovenkarspel? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Bovenkarspel een lot kan bestellen? Op deze pagina achterhaal je een lijst met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken kan middels lotprijs, winkans, jackpot, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera of Albert Heijn. Ontdek binnen een paar minuten de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Bovenkarspel?

In de regio Bovenkarspel vinden we verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een verloting van de regionale voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Hiervoor kijk je allereerst naar de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou De Nieuwe Kerk en Museum Het Valkhof. In het onderstaande overzicht achterhaal jij een analyse van de meest populaire loterijen in Bovenkarspel met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Bovenkarspel. Denk dan aan een clubactie van de actieve sportvereniging maar ook lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Lutjegast.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Bovenkarspel zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Bovenkarspel

Het fraaie van een loterij is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Bovenkarspel. In de provincie Noord-Holland is al een jackpot van €50000 geclaimed! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met beperkte uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met prijzen van €8.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Bovenkarspel?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties in de tabel beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Ondanks dat, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de buurt van Stede Broec koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Bruna, Primera of tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct je staatslot kopen in Bovenkarspel? Check in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Udenhout.

loterijen-bovenkarspel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bovenkarspel

De bedragen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bovenkarspel

Via een heel lot, boulevard, straatje, half lotmaak jij aanspraak op forse droomprijzen tot wel €24000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 selecteer je zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Bovenkarspel. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan je eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk via het opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen steunen!