Loterij Breezand Loterijen met prijzen tot €50 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Postcode loterij en bijv. Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Breezand? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Breezand een lot kan bestellen? Hier ontdek je een schema met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door middel van het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Bruna, Primera, Ako of een andere pompstations. Ontdek à la minute de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Breezand?

In de omgeving van Breezand kun je meedoen met allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of Lucky Day. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar de winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Dirk Kuyt Foundation of Ruud van Nistelrooy Academy. In de tabel hieronder achterhaal je een overzicht met de meest populaire loterijen in Breezand met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, er zijn ook interessante lokale loterijen in Breezand. Je moet hierbij denken aan een evenement van de regionale voetbalvereniging en de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals iPad’s. Je voegt ook iets toe: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Maarssen.


Trekking juli 2019

Ook in juli 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 juli 2019 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in juli 2019. Prijswinnaars in Breezand zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Breezand

Uniek aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Breezand. In de regio Noord-Holland is al een jackpot van €725000 opgeëist! De jackpot is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met jackpots van €16.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Breezand?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Desondanks, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de buurt van Hollands Kroon kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Breezand? Doorzoek in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Ulft.

loterijen-breezand

postcodeloterij logo

Postcode loterij Breezand

De postcode loterij prijzen zijn super. Maak kans op de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in juli 2019 van wel €900000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Breezand

Met bijv. een heel lot, straatje, half lot, boulevardding je mee om interessante hoofdprijzen oplopend tot €16000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat lastig? Als je zo nu en dan eens een lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Breezand. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!