Loterij Bronkhorst Prijzen winnen tot wel €45 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en bijv. Raffld is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Bronkhorst? Wil je het spel met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Bronkhorst een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een tabel met alle huidige win spellen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar winkans, aantal trekkingen, jackpot, lotprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Prima, Ako, Bruna en pompstations. Vergelijk eenvoudig de toonaangevende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Bronkhorst?

In en rondom Bronkhorst vinden we allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor doorzoek je de winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld Alzheimer Nederland of Teylers Museum. In het onderstaande overzicht achterhaal jij een opsomming van de meest populaire loterijen in Bronkhorst met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Evengoed, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Bronkhorst. Bijvoorbeeld een verloting van een de actieve voetbalclub en zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals cadeaubonnen. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Mander.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Bronkhorst zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind op deze pagina waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Bronkhorst

Het leuke aan een gokspel is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Bronkhorst. In de streek Gelderland zijn al jackpots van €750000 voorgekomen! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met geldprijzen van €6.500.000,00. Misschien wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Bronkhorst?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Bronckhorst kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna en Albert Heijn. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct je staatslot kopen in Bronkhorst? Vind in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Valthermond.

loterijen-bronkhorst

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bronkhorst

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bronkhorst

Via een 1/5 staatslot, heel lot, boulevard, half lotwin jij mogelijk behoorlijke droomprijzen van maar liefst €20000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Wanneer je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Bronkhorst. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!