Loterij Bunde Win bedragen tot €85.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Bunde? Alleen op zoek naar een geluksspel met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Bunde loten kunt kopen? Op onze website bekijk je een vergelijking met alle hedendaagse geluksspelletjes. Vergelijken kan door te kijken naar goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, hoofdprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna en Jumbo. Check meteen de meest populaire loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Bunde?

In de omgeving van Bunde kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen bekijk je de winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Amsterdam Museum of Oranje Fonds. In de bijgaande tabel tref je een lijst met betrouwbare loterijen in Bunde met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Bunde. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging en tevens lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als taarten. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Marsum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Bunde komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Bunde

De grap van een loterij is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Bunde. In de streek Limburg is al eens de jackpot van €500000 voorgekomen! De hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €15.500.000,00. Mogelijk wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Bunde?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Maar, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de regio Meerssen kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of gewoon de Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel je staatslot kopen in Bunde? Bekijk in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Velp.

loterijen-bunde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bunde

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bunde

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, boulevard, half lotpak jij misschien wel aantrekkelijke droomprijzen oplopend tot €25000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 pak jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Wanneer je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Bunde. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!