Loterij De Bilt Hoofdprijzen tot €50 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en ook de EuroJackpot is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in De Bilt? Zoek jij een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in De Bilt een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een overzicht met alle huidige geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken op basis van goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, prijs van een lot. Het snelste kun je online loten kopen, maar natuurlijk ook bij de lokale Primera, Bruna, Ako of een andere supermarkt. Check binnen een paar minuten de grote loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in De Bilt?

Rondom De Bilt zijn er een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub of van lokale winkeliers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Hartstichting en Zeeuws Museum. In de tabel hieronder achterhaal je een analyse van betrouwbare loterijen in De Bilt met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Maar, er zijn ook leuke lokale loterijen in De Bilt. Denk aan een verloting georganiseerd door de lokale voetbalclub en tevens de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als iPad’s. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Miedum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom De Bilt zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit De Bilt

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in De Bilt. In de regio Utrecht zijn meerdere jackpots van €150000 ingevorderd! Een jackpot kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met beperkte uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €8.000.000,00. Wie weet ben je de trotse prijswinnaar in De Bilt?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de gemeente De Bilt kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu je staatslot kopen in De Bilt? Check in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Voorhout.

loterijen-de-bilt

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Bilt

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Bilt

Met bijv. een 1/5 staatslot, boulevard, half lot, straatjedoe jij mee voor aantrekkelijke droomprijzen. Bijvoorbeeld €21000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot neem je zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Indien je sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in De Bilt. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen!