Loterij De Heurne Win bedragen tot €30 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in De Heurne? Wil je een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in De Heurne een lot kopen kan? Hier achterhaal je een tabel met alle actuele geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken door middel van hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, prijs van een lot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Bruna, Ako, Primera of sigarenwinkel. Vergelijk ogenblikkelijk alle loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Welke loterijen zijn er in De Heurne?

In de omgeving van De Heurne bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook meespelen met erkende loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Hierbij kijk je allereerst naar jouw winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Giovanni van Bronckhorst Foundation of University for Peace. In de bijgaande tabel bekijk je een opsomming van erkende loterijen in De Heurne met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of krasloten kent bijna iedereen wel. Maar, we zien ook populaire lokale loterijen in De Heurne. Denk aan een clubactie van de actieve voetbalclub en lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook iPad’s. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Minnertsga.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in De Heurne zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Vind hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit De Heurne

De grap van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in De Heurne. In deze provincie Gelderland is al eens de jackpot van €325000 opgeëist! De straatprijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met standaard winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €23.000.000,00. Wellicht ben je de grote prijswinnaar in De Heurne?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de tabel beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Aalten kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot wat jou miljonair kan maken. Direct jouw staatslot kopen in De Heurne? Zoek in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Vragender.

loterijen-de-heurne

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Heurne

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Heurne

Dankzij een boulevard, half lot, heel lot, 1/5 staatslotding je mee om serieuze geldbedragen van wel €7000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot speel je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat complex? Als je zo nu en dan eens een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in De Heurne. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen helpen!