Loterij De Meern Hoofdprijzen tot €70 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en bijv. het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in De Meern? Zoek jij de verloting met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in De Meern een lot kopen kan? Hier bekijk je een schema met alle hedendaagse win spellen. Vergelijken doe jij op zaken als prijs van een lot, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Bruna, Primera, Ako of een andere sigarenzaak. Ontdek gelijk de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in De Meern?

In De Meern kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een loterij van de lokale voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook meespelen met erkende loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor analyseer je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Museum Catharijneconvent en Zuiderzeemuseum. In de bijgaande tabel ontdek je een lijst met veelbesproken loterijen in De Meern met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en Raffld zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in De Meern. Dit kan zijn een verloting van een de gemeentelijke voetbalvereniging en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als auto’s. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Monnickendam.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van De Meern zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Detecteer hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit De Meern

Het fraaie van de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in De Meern. In deze provincie Utrecht is al eens de jackpot van €450000 ingevorderd! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met standaard prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €2.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in De Meern?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Ondanks dat, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Utrecht koopt men loten bij Ako, Primera, Bruna of Jumbo. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog je staatslot kopen in De Meern? Doorzoek in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Vught.

loterijen-de-meern

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Meern

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €600000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Meern

Door aanschaf van straatje, heel lot, boulevard, 1/5 staatslotpak jij misschien wel stevige droomprijzen van zelfs €12000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in De Meern. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!