Loterij De Schiphorst Prijzen winnen tot wel €65.000.000?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en ook krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in De Schiphorst? Zoek jij de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in De Schiphorst loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl tref je een tabel met alle huidige loterijen. Het vergelijken door middel van hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of benzinestations. Check à la minute de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in De Schiphorst?

In de omgeving van De Schiphorst bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale voetbalclub of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij bekijk je alle winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Het Scheepvaartmuseum of Stichting Lezen & Schrijven. In de bijgaande tabel bekijk je een lijst met betrouwbare loterijen in De Schiphorst met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Alleen, er zijn ook populaire lokale loterijen in De Schiphorst. Je moet hierbij denken aan een actie van de lokale voetbalclub en de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als taarten. Een fijn gevolg: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Moorveld.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van De Schiphorst zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Bekijk hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit De Schiphorst

Het mooie aan een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in De Schiphorst. In deze provincie Drenthe zijn meerdere jackpots van €875000 ingevorderd! Zo’n enorme prijs kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €24.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in De Schiphorst?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In en rondom Meppel kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen jouw staatslot kopen in De Schiphorst? Doorzoek in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Waalwijk.

loterijen-de-schiphorst

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Schiphorst

De postcode loterij prijzen zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €500000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Schiphorst

Dankzij een boulevard, half lot, straatje, heel lotwin jij misschien wel serieuze geldbedragen van wel €11000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro neem je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat complex? Als je af en toe eens een lot aanschaft krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in De Schiphorst. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen steunen!