Loterij Dedgum Loterijen met prijzen tot €85 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Postcode loterij of Raffld kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Dedgum? Zoek jij een geluksspel met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Dedgum een lot kopen kan? Hier check je een vergelijking met alle populaire win spellen. Vergelijken doe jij op basis van prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Check gelijk de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Dedgum?

In de regio Dedgum vinden we verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de regionale voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij bekende loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en ook Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen check je de kans om te winnen, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Edukans of vfonds. In het schema achterhaal jij een overzicht met loterijen in Dedgum met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en krasloten zijn erg bekend. Alleen, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Dedgum. Denk dan aan een evenement van de lokale sportvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook etentjes. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Nederhemert.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Dedgum zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Dedgum

Uniek aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Dedgum. In deze provincie Friesland zijn diverse jackpots van €950000 gevallen! De hoofdprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €2.500.000,00. Misschien ben je de gelukkige prijswinnaar in Dedgum?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Súdwest-Fryslân kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako en tabakswinkel. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Dedgum? Open in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Walsoorden.

loterijen-dedgum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Dedgum

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in april 2020 oplopend tot €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Dedgum

Via een half lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotwin jij mogelijk behoorlijke geldbedragen van zelfs €12000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 kies je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Als je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Dedgum. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online door middel van opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen helpen!