Loterij Delfzijl Hoofdprijzen tot €10 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld de EuroJackpot is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Delfzijl? Zoek jij de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Delfzijl loten kunt kopen? Hieronder vind je een lijst met alle hedendaagse win spellen. Vergelijken kan op zaken als lotprijs, winkans, jackpot, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of gewoon de Albert Heijn. Vergelijk ogenblikkelijk de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Delfzijl?

In Delfzijl vinden we een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook meespelen met populaire loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen check je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Neem nou Bas van de Goor Foundation en Peace Parks Foundation. In de lijst hieronder achterhaal je een lijst met loterijen in Delfzijl met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij zijn erg bekend. Echter, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Delfzijl. Dit kan zijn een clubactie van de plaatselijke voetbalclub en de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als voetbalkaarten. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Nes-Heerenveen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Delfzijl zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Delfzijl

Het mooie aan een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Delfzijl. In de streek Groningen zijn diverse jackpots van €150000 ingevorderd! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Alleen, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met prijzen van €17.500.000,00. Wie weet ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in Delfzijl?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen op deze website zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Delfzijl kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of gewoon de Shell. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Delfzijl? Check hieronder een regionaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Warffum.

loterijen-delfzijl

postcodeloterij logo

Postcode loterij Delfzijl

De jackpots van de postcode loterij zijn onmetelijk. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €300000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Delfzijl

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, boulevard, heel lotdoe jij mee voor stevige hoofdprijzen. Denk aan €17000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat complex? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Delfzijl. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan een eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen helpen!