Loterij Diever Loterijen met prijzen tot €10 miljoen?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en het Miljoenenspel is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Diever? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Diever een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl tref je een overzicht met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijkingen kun je maken via het goede doel, jackpot, aantal trekkingen, winkans. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako en sigarenzaak. Ontdek meteen alle loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Diever?

Rondom Diever vinden we verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor kijk je allereerst naar de winkansen, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Hartstichting of Nationaal Ouderenfonds. In de lijst hieronder check jij een opsomming van de meest populaire loterijen in Diever met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn je vast niet onbekend. Echter, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Diever. Dit kan zijn een actie van de regionale voetbalvereniging en de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als tablets. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Nieuw-Vossemeer.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Diever komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Check hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Diever

Uniek aan een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Diever. In de provincie Drenthe is al een jackpot van €850000 voorbij gekomen! Een miljoen kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Let op, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met jackpots van €4.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Diever?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meespelen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Westerveld kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Primera, Bruna of benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel je staatslot kopen in Diever? Zoek in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Weiteveen.

loterijen-diever

postcodeloterij logo

Postcode loterij Diever

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Diever

Dankzij een half lot, straatje, heel lot, 1/5 staatslotpak jij misschien wel stevige hoofdprijzen oplopend tot €9000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 speel je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Als je eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Diever. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot kiezen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen steunen!