Loterij Duivendrecht Prijzen winnen tot wel €20 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto of krasloten kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Duivendrecht? Alleen op zoek naar een geluksspel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Duivendrecht een lot kunt bemachtigen? Op deze website vind je een tabel met alle huidige loterijen. Je kunt ze vergelijken middels prijs van een lot, hoofdprijs, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of gewoon de supermarkt. Vergelijk nu alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Duivendrecht?

In Duivendrecht kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met landelijke loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij analyseer je de winkans, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld Fonds Gehandicaptensport of Prins Claus Fonds. In het schema vind je een analyse van erkende loterijen in Duivendrecht met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn erg bekend. Maar, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Duivendrecht. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als gratis winkelen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Nisse.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Duivendrecht komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Duivendrecht

Het mooie aan een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Duivendrecht. In de streek Noord-Holland zijn diverse jackpots van €875000 geclaimed! De hoofdprijs kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €2.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Duivendrecht?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Ouder-Amstel kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of een andere benzinepompen. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog je staatslot kopen in Duivendrecht? Bekijk in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Wieringerwerf.

loterijen-duivendrecht

postcodeloterij logo

Postcode loterij Duivendrecht

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €800000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Duivendrecht

Dankzij een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardpak jij misschien wel fikse geldbedragen. Bijvoorbeeld €19000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat complex? Zodra jij gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Duivendrecht. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen steunen!