Loterij Ees Loterijen met prijzen tot €50.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en Lucky Day kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Ees? Meedoen met de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Ees een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl ontdek je een tabel met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door te kijken naar lotprijs, winkans, jackpot, het goede doel. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Primera, Ako of gewoon de Shell. Ontdek moeiteloos de meest populaire loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Ees?

In de omgeving van Ees vinden we uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een speciale verloting van de regionale sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en tevens het Miljoenenspel. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor analyseer je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Fonds Psychische Gezondheid en Stichting Vluchteling. In de tabel hieronder achterhaal jij een opsomming van de meest populaire loterijen in Ees met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Maar, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Ees. Denk aan een clubactie van de plaatselijke sportvereniging en lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als auto’s. Een leuke extra: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Obdam.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Ees zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Ees

Het leuke aan een gokspel is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Ees. Rondom Drenthe zijn al jackpots van €200000 voorgevallen! Een jackpot is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met jackpots van €22.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Ees?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders op deze website zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Borger-Odoorn kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna of een andere Shell. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu een staatslot kopen in Ees? Doorzoek in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Winterswijk.

loterijen-ees

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ees

De prijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Win de grote miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ees

Dankzij een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, straatjemaak je kans op gigantische jackpots van maar liefst €9000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 pak jij 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat lastig? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Ees. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen!