Loterij Eexterzandvoort Jackpots oplopend tot €30 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij en bijv. Raffld kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Eexterzandvoort? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Eexterzandvoort loten kunt kopen? Op deze website vind je een tabel met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken op basis van kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako en sigarenwinkel. Check nu de Nederlandse loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Eexterzandvoort?

In Eexterzandvoort bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale voetbalclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Maag Lever Darm Stichting en Museum Speelklok. In de lijst hieronder achterhaal jij een overzicht met veelbesproken loterijen in Eexterzandvoort met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day klinken bekend in de oren. Alleen, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Eexterzandvoort. Bijvoorbeeld een verloting van een de lokale voetbalvereniging en tevens de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als hotelbonnen. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Oentsjerk.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Eexterzandvoort zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek op deze pagina waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Eexterzandvoort

Het leuke aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Eexterzandvoort. In de regio Drenthe is al eens de jackpot van €150000 gesignaleerd! Een straatprijs kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met hoofdprijzen van €5.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Eexterzandvoort?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Aa en Hunze koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna en Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Eexterzandvoort? Open in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Woold.

loterijen-eexterzandvoort

postcodeloterij logo

Postcode loterij Eexterzandvoort

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 tot wel €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Eexterzandvoort

Met bijv. een 1/5 staatslot, straatje, heel lot, boulevardmaak je kans op serieuze hoofdprijzen tot wel €9000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat lastig? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Eexterzandvoort. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan een eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen ondersteunen!