Loterij Egmond aan Zee Win bedragen tot €70.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto of het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Egmond aan Zee? Meedoen met de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Egmond aan Zee een lot kunt bemachtigen? Hieronder ontdek je een overzicht met alle huidige spellen. Vergelijken kan door middel van winkans, lotprijs, aantal trekkingen, het goede doel. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Ontdek onmiddellijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Egmond aan Zee?

In de omgeving van Egmond aan Zee bestaan er allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een speciale verloting van de regionale voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Hivos en NEMO museum. In het schema check je een analyse van betrouwbare loterijen in Egmond aan Zee met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of krasloten zijn erg bekend. Toch, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Egmond aan Zee. Dit kan zijn een verloting van een de regionale sportvereniging en tevens lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oijen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Egmond aan Zee komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Check hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Egmond aan Zee

Uniek aan een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Egmond aan Zee. Rondom Noord-Holland zijn al jackpots van €525000 ingevorderd! De straatprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €19.500.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de unieke prijswinnaar in Egmond aan Zee?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Desalniettemin, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Bergen (NH.) kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of een andere supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog een staatslot kopen in Egmond aan Zee? Open in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Witharen.

loterijen-egmond-aan-zee

postcodeloterij logo

Postcode loterij Egmond aan Zee

De jackpots van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van zeker €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Egmond aan Zee

Dankzij een boulevard, straatje, heel lot, half lotdoe jij mee voor forse jackpots van wel €23000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat lastig? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Egmond aan Zee. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan zo’n eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen steunen!