Loterij Enkhuizen Jackpots oplopend tot €80 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld Lucky Day kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Enkhuizen? Wil je een geluksspel met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Enkhuizen loten kunt kopen? Op deze pagina tref je een overzicht met alle huidige loterijen. Vergelijken doe jij op basis van hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Prima, Ako, Bruna of benzinepompen. Check vandaag nog alle loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Enkhuizen?

In de omgeving van Enkhuizen kun je meedoen met verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de regionale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de Bankgiroloterij. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen doorzoek je jouw winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Artsen zonder Grenzen of Wilde Ganzen. In het onderstaande overzicht achterhaal je een opsomming van loterijen in Enkhuizen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld zijn erg bekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Enkhuizen. Dit kan zijn een verloting van een de gemeentelijke voetbalclub en de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als hotelbonnen. Een leuke extra: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oost West en Middelbeers.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Enkhuizen zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Bekijk op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Enkhuizen

Uniek aan een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Enkhuizen. Rondom Noord-Holland is al eens de jackpot van €450000 voorgevallen! De jackpot kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met lagere prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met jackpots van €22.500.000,00. Mogelijk ben je de unieke prijswinnaar in Enkhuizen?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze website hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Enkhuizen koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Prima, Ako, Bruna of een andere sigarenwinkel . Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Enkhuizen? Doorzoek in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Wyns.

loterijen-enkhuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Enkhuizen

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van zeker €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Enkhuizen

Dankzij een half lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotmaak je kans op enorme prijzen. Bijvoorbeeld €9000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Als je gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Enkhuizen. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen steunen!