Loterij Espel Win bedragen tot €60 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij of krasloten kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Espel? Wil je een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Espel een lot kopen kan? Hier bekijk je een schema met alle hedendaagse win spellen. Vergelijken doe jij via prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Het snelste kun je online loten kopen, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Vergelijk vandaag nog de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Espel?

In Espel bestaan er allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen doorzoek je de winkans, de jackpot, en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Free Press Unlimited en UNICEF. In het schema ontdek jij een analyse van de meest populaire loterijen in Espel met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn erg bekend. Alleen, er zijn ook interessante lokale loterijen in Espel. Bijvoorbeeld een clubactie van de actieve sportclub en de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook vakanties. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Oosterwolde.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Espel komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Espel

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Espel. In de regio Flevoland zijn al jackpots van €775000 voorgevallen! De straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de landelijke loterijen met prijzen van €9.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Espel?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Noordoostpolder koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of Texaco. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen een staatslot kopen in Espel? Vind in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Zeeland.

loterijen-espel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Espel

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Win de grote oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Espel

Met bijv. een straatje, 1/5 staatslot, boulevard, half lotdoe jij mee voor interessante hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €19000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Als je sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Espel. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan je eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of via email.

Meedoen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen!