Loterij Finsterwolde Win bedragen tot €15 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Finsterwolde? Deelnemen aan de verloting met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Finsterwolde een lot kopen kan? Op deze website ontdek je een vergelijking met alle huidige verlotingen. Je kunt ze vergelijken middels lotprijs, het goede doel, winkans, jackpot. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of gewoon de Albert Heijn. Vergelijk moeiteloos de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Finsterwolde?

In Finsterwolde bestaan er allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij kijk je allereerst naar alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld De12Landschappen of Stichting Vluchteling. In het schema achterhaal jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Finsterwolde met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Maar, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Finsterwolde. Bijvoorbeeld een evenement van de plaatselijke voetbalclub of lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als etentjes. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Orvelte.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Finsterwolde zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Finsterwolde

Het leuke aan een gokspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Finsterwolde. In deze provincie Groningen zijn meerdere jackpots van €875000 gevallen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met lagere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met hoofdprijzen van €23.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Finsterwolde?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Ondanks dat, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de regio Oldambt koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Finsterwolde? Vind in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Zoelen.

loterijen-finsterwolde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Finsterwolde

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Win de grote oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot wel €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Finsterwolde

Dankzij een heel lot, half lot, boulevard, 1/5 staatslotheb jij extra kans op behoorlijke prijzen. Bijvoorbeeld €13000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeilijk? Wanneer je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Finsterwolde. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of via email.

Meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen!