Loterij Geeuwenbrug Win bedragen tot €15 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Geeuwenbrug? Meedoen met een geluksspel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Geeuwenbrug een lot bestellen kunt? Op deze pagina check je een schema met alle hedendaagse geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken middels kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Prima, Ako, Bruna en Esso. Ontdek gelijk de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Geeuwenbrug?

In de omgeving van Geeuwenbrug bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een loterij van de gemeentelijke muziekvereniging of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen analyseer je de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn IMC Weekendschool of NEMO museum. In de tabel hieronder ontdek je een analyse van betrouwbare loterijen in Geeuwenbrug met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Geeuwenbrug. Denk aan een verloting van een de plaatselijke muziekvereniging en de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Oudezijl.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Geeuwenbrug zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer via loterijprijzen.nl de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Geeuwenbrug

Het fraaie van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Geeuwenbrug. In de streek Drenthe zijn meerdere jackpots van €850000 gevallen! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €11.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Geeuwenbrug?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de gemeente Westerveld koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de sigarenzaak. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct staatsloten kopen in Geeuwenbrug? Zoek hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Zwinderen.

loterijen-geeuwenbrug

postcodeloterij logo

Postcode loterij Geeuwenbrug

De postcode loterij prijzen zijn super. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is jouw lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €600000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Geeuwenbrug

Via een 1/5 staatslot, half lot, straatje, boulevardmaak jij aanspraak op behoorlijke droomprijzen tot wel €22000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat complex? Zodra jij af en toe eens een lot aanschaft krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Geeuwenbrug. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen steunen!