Loterij Gersloot Hoofdprijzen tot €30.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Gersloot? Zoek jij de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Gersloot loten kunt kopen? Hier achterhaal je een lijst met alle actuele verlotingen. Vergelijkingen kun je maken via prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Vergelijk à la minute de grote loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Gersloot?

In en rondom Gersloot kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een loterij van de actieve sportclub of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook loten kopen bij erkende loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Fonds Psychische Gezondheid of University for Peace. In het schema bekijk je een analyse van loterijen in Gersloot met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Echter, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Gersloot. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de lokale voetbalvereniging maar ook lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als taarten. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Pannerden.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Gersloot komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Bekijk op deze pagina waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Gersloot

De grap van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Gersloot. In de streek Friesland is al een jackpot van €1000000 voorgekomen! Een miljoen kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €21.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de unieke prijswinnaar in Gersloot?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Heerenveen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen je staatslot kopen in Gersloot? Vind hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Aalst.

loterijen-gersloot

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gersloot

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot wel €500000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gersloot

Dankzij een half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotmaak je kans op behoorlijke jackpots oplopend tot €23000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot kies jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Gersloot. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot inslaan. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online met een opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen helpen!