Loterij Gorssel Hoofdprijzen tot €50 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en ook Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Gorssel? Wil je de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Gorssel een lot kunt bemachtigen? Op Loterijprijzen.nl check je een overzicht met alle hedendaagse loterijen. Je kunt ze vergelijken door middel van jackpot, winkans, lotprijs, aantal trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Bruna, Primera en Shell. Ontdek moeiteloos de grote loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Gorssel?

In de regio Gorssel vinden we uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een verloting van de regionale voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je jouw winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Het Nieuwe Instituut en vfonds. In het schema ontdek je een opsomming van betrouwbare loterijen in Gorssel met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Alleen, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Gorssel. Je moet hierbij denken aan een actie van de regionale voetbalclub plus lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als tablets. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Pingjum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Gorssel komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Gorssel

Uniek aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Gorssel. In de regio Gelderland zijn diverse jackpots van €375000 gevallen! Een hoofdprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met geldprijzen van €21.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de trotse prijswinnaar in Gorssel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier van loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Desalniettemin, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Lochem koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of een andere Shell. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel staatsloten kopen in Gorssel? Vind in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Akkrum.

loterijen-gorssel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gorssel

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gorssel

Via een half lot, 1/5 staatslot, straatje, boulevardmaak jij aanspraak op serieuze jackpots van wel €9000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 kies je persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat moeilijk? Indien je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Gorssel. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en een gift aan goede doelen!