Loterij Groede Win bedragen tot €45 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld krasloten kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Groede? Deelnemen aan de loterij met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Groede een lot bestellen kunt? Op onze website ontdek je een tabel met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken kan via jackpot, winkans, het goede doel, lotprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Primera, Bruna of een andere pompstations. Vergelijk gemakkelijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Groede?

Rondom Groede kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een grote verloting van de regionale muziekvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan bekende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen bekijk je de winkans, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Joods Historisch Museum of Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). In het schema ontdek je een opsomming van betrouwbare loterijen in Groede met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Groede. Denk aan een clubactie van de lokale muziekvereniging of de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als voetbaltickets. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Puttershoek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Groede zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Groede

Het leuke aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Groede. In de provincie Zeeland zijn diverse jackpots van €800000 gesignaleerd! €1.000.000 of meer kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), overweeg een loterijpool, of ga gokken met beperkte uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met prijzen van €4.500.000,00. Misschien val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Groede?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de buurt van Sluis koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Snel zo’n staatslot kopen in Groede? Bekijk hieronder een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Ambt Delden.

loterijen-groede

postcodeloterij logo

Postcode loterij Groede

De prijzen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 van zeker €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Groede

Door aanschaf van straatje, half lot, 1/5 staatslot, heel lotmaak je kans op fikse hoofdprijzen van wel €24000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeilijk? Indien je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Groede. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account met een opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen steunen!