Loterij Haastrecht Loterijen met prijzen tot €10.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en ook Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Haastrecht? Deelnemen aan het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Haastrecht een lot kan bestellen? Hier tref je een tabel met alle populaire verlotingen. Vergelijken kan op zaken als lotprijs, winkans, het goede doel, aantal trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako of gewoon de Albert Heijn. Vergelijk onmiddellijk de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Haastrecht?

In en rondom Haastrecht zijn er verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook meespelen met erkende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij check je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Bijvoorbeeld Museum Arnhem of Nederlandse Vereniging voor Autisme. In het onderstaande overzicht bekijk je een opsomming van veelbesproken loterijen in Haastrecht met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Desondanks, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Haastrecht. Dit kan zijn een clubactie van de plaatselijke voetbalclub en zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals een overnachting. Een fijn gevolg: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Rha.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Overweeg ook eens de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Haastrecht zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Haastrecht

De grap van een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Haastrecht. In de regio Zuid-Holland zijn diverse jackpots van €600000 geclaimed! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, het draait niet alleen om geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €2.000.000,00. Wie weet val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Haastrecht?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de buurt van Vlist kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Primera, Bruna of sigarenzaak. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen een staatslot kopen in Haastrecht? Doorzoek in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Apeldoorn.

loterijen-haastrecht

postcodeloterij logo

Postcode loterij Haastrecht

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in april 2020 van wel €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Haastrecht

Dankzij een 1/5 staatslot, straatje, half lot, heel lotwin jij misschien wel aantrekkelijke jackpots. Bijvoorbeeld €11000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 selecteer jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Wanneer je gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Haastrecht. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen helpen!