Loterij Haelen Win bedragen tot €90 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Vriendenloterij en ook krasloten kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Haelen? Deelnemen aan het spel met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Haelen een lot kopen kan? Hier check je een lijst met alle lopende spellen. Vergelijkingen kun je maken door middel van hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera en Albert Heijn. Ontdek moeiteloos de erkende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Haelen?

In Haelen vinden we uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de regionale sportclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij nationale loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en tevens het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar jouw winkans, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld Kunsthal Rotterdam of War Child. In de lijst hieronder vind jij een overzicht met loterijen in Haelen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Desondanks, we zien ook populaire lokale loterijen in Haelen. Denk aan een clubactie van de gemeentelijke sportclub en lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als een overnachting. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Rheden.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Haelen zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Bekijk hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Haelen

Het fraaie van een gokspel is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Haelen. In de provincie Limburg is al eens de jackpot van €425000 voorbij gekomen! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met beperkte prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €6.500.000,00. Mogelijk ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Haelen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desondanks, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Leudal koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of tabakswinkel. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen jouw staatslot kopen in Haelen? Vind in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Appelscha.

loterijen-haelen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Haelen

De prijzen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €1000000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Haelen

Via een boulevard, half lot, straatje, heel lotmaak jij aanspraak op aantrekkelijke droomprijzen van maar liefst €22000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 pak jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Haelen. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd je eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of via email.

Meedoen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en een gift aan goede doelen!