Loterij Hansweert Hoofdprijzen tot €20 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Vriendenloterij of Raffld is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Hansweert? Meedoen met een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Hansweert loten kunt kopen? Hieronder check je een tabel met alle actuele loterijen. Vergelijken doe jij op basis van hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, kans om te winnen, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Ontdek binnen een paar minuten de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Hansweert?

In Hansweert vinden we verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een speciale verloting van de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of ook Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen doorzoek je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Fonds Verstandelijke Gehandicapten of Rijksmuseum Amsterdam. In het onderstaande overzicht tref je een overzicht met de meest populaire loterijen in Hansweert met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Hansweert. Denk aan een evenement van de gemeentelijke sportclub en tevens de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als weekendjes weg. Een leuke extra: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Riethoven.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Hansweert zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Hansweert

Het mooie aan een gokspel is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Hansweert. In de provincie Zeeland is al eens de jackpot van €250000 gesignaleerd! Zo’n enorme prijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met jackpots van €1.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Hansweert?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Alleen, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Reimerswaal koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of gewoon de sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct je staatslot kopen in Hansweert? Check in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Assen.

loterijen-hansweert

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hansweert

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hansweert

Met bijv. een boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, straatjeheb jij extra kans op fikse geldbedragen. Bijvoorbeeld €21000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot kies jij eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Indien je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Hansweert. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd een eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!