Loterij Haskerhorne Hoofdprijzen tot €25 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld het Miljoenenspel is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Haskerhorne? Zoek jij een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Haskerhorne een lot kan bestellen? Hier tref je een overzicht met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijken kan via jackpot, het goede doel, lotprijs, winkans. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Ako, Bruna, Primera of pompstations. Check ogenblikkelijk de grote loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Haskerhorne?

In Haskerhorne zijn er verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Bankgiroloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor kijk je allereerst naar alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Fairfood International en Nederlandse Brandwonden Stichting. In het schema check je een overzicht met veelbesproken loterijen in Haskerhorne met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day klinken bekend in de oren. Toch, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Haskerhorne. Denk dan aan een verloting van een de lokale sportvereniging maar ook lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als een overnachting. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Roggel.


Trekking juli 2019

Ook in juli 2019 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 juli 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in juli 2019. Prijswinnaars uit Haskerhorne zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Detecteer op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Haskerhorne

Het fraaie van de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Haskerhorne. In de provincie Friesland zijn al jackpots van €750000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, het draait niet alleen om geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €22.000.000,00. Wellicht wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Haskerhorne?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de regio De Friese Meren kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel je staatslot kopen in Haskerhorne? Bekijk hieronder een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Badhoevedorp.

loterijen-haskerhorne

postcodeloterij logo

Postcode loterij Haskerhorne

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot juli 2019 oplopend tot €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Haskerhorne

Met een half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotdoe jij mee voor gigantische droomprijzen tot wel €22000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 pak je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat lastig? Als je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Haskerhorne. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd het eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of via email.

Meespelen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen helpen!