Loterij Hasselt Loterijen met prijzen tot €80.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld krasloten is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Hasselt? Alleen op zoek naar de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Hasselt een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl check je een overzicht met alle actuele loterijen. Vergelijkingen kun je maken middels hoofdprijs, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Bruna, Primera en benzinestations. Check snel de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Hasselt?

In Hasselt vinden we allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een verloting van de regionale sportvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor check je jouw winkans, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Het Scheepvaartmuseum en Stichting Oogfonds Nederland. In de lijst hieronder ontdek je een analyse van erkende loterijen in Hasselt met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Hasselt. Denk aan een evenement van de regionale voetbalclub en tevens zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als hotelbonnen. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Rohel.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Hasselt komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Check via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Hasselt

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Hasselt. In deze provincie Overijssel zijn al jackpots van €700000 ingevorderd! De straatprijs kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met standaard uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de populaire loterijen met hoofdprijzen van €3.000.000,00. Wellicht ben jij straks de volgende prijswinnaar in Hasselt?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier van loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Zwartewaterland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako en benzinestations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog staatsloten kopen in Hasselt? Check in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Ook interessant: loterij Baexem.

loterijen-hasselt

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hasselt

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, ijsprijs, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €300000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hasselt

Via een half lot, 1/5 staatslot, straatje, boulevarddoe jij mee voor interessante prijzen van maar liefst €11000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 kies jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Indien je incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Hasselt. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen ondersteunen!