Loterij Haulerwijk Jackpots oplopend tot €85.000.000?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Haulerwijk? Wil je een geluksspel met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Haulerwijk een lot kan bestellen? Op onze website ontdek je een schema met alle actuele loterijen. Je kunt ze vergelijken via aantal trekkingen, winkans, het goede doel, jackpot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of een andere Albert Heijn. Vergelijk direct de meest populaire loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Haulerwijk?

In de regio Haulerwijk kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de lokale voetbalclub of van de dorpsvereniging. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je jouw winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Museum Arnhem of Natuurmonumenten. In de bijgaande tabel achterhaal jij een lijst met erkende loterijen in Haulerwijk met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Haulerwijk. Dit kan zijn een actie van de gemeentelijke sportclub of de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals smartphones. Een leuke extra: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Roosteren.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En wat te denken van de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Haulerwijk zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Bekijk op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Haulerwijk

Het mooie aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Haulerwijk. In de provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €50000 geclaimed! Een kanjer is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met hoofdprijzen van €17.000.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Haulerwijk?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de gemeente Ooststellingwerf kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of een andere Texaco. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen staatsloten kopen in Haulerwijk? Bekijk in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Bakkeveen.

loterijen-haulerwijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Haulerwijk

De bedragen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo profiteer je van de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Haulerwijk

Via een straatje, boulevard, half lot, 1/5 staatslotwin jij misschien wel stevige geldbedragen van zelfs €10000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro kies je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat complex? Wanneer je gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Haulerwijk. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!