Loterij Heijen Loterijen met prijzen tot €60 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en ook Raffld is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Heijen? Wil je het spel met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Heijen loten kunt kopen? Hieronder tref je een tabel met alle hedendaagse loterijen. Je kunt ze vergelijken middels prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Primera, Bruna, Ako en Texaco. Ontdek ogenblikkelijk de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Heijen?

In de regio Heijen kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor check je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Het Scheepvaartmuseum of Teylers Museum. In het onderstaande overzicht achterhaal je een overzicht met loterijen in Heijen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en Raffld zijn je vast niet onbekend. Echter, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Heijen. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de plaatselijke muziekvereniging of lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals taarten. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Den Bosch.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Heijen zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Heijen

Het leuke aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Heijen. In de provincie Limburg zijn diverse jackpots van €875000 opgeëist! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Een verloting is een kansspel. Echter, het draait niet alleen om geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €13.500.000,00. Wellicht ben je de nieuwe prijswinnaar in Heijen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Gennep kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of gewoon de tabakszaak . Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Heijen? Open in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Beesd.

loterijen-heijen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Heijen

De prijzen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €400000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Heijen

Met een heel lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotwin jij mogelijk gigantische hoofdprijzen van zelfs €20000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot speel jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat lastig? Wanneer je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Heijen. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account met een opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen!