Loterij Helden Jackpots oplopend tot €35 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en het Miljoenenspel is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Helden? Alleen op zoek naar de loterij met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Helden een lot kan bestellen? Hieronder vind je een tabel met alle lopende spellen. Je kunt ze vergelijken via winkans, aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna of supermarkt. Ontdek vandaag nog de erkende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Helden?

In de omgeving van Helden kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook meespelen met nationale loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkans, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Hartstichting of Resto VanHarte. In het onderstaande overzicht ontdek je een beter beeld van betrouwbare loterijen in Helden met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Toch, we zien ook mooie lokale loterijen in Helden. Bijvoorbeeld een clubactie van de regionale sportclub en zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals smartphones. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Schagerbrug.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Helden komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Vind op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Helden

Het fraaie van de lotto is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Helden. In de provincie Limburg is al eens de jackpot van €150000 voorbij gekomen! Zo’n enorme prijs kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga gokken met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met geldprijzen van €1.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de unieke prijswinnaar in Helden?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Peel en Maas kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera of gewoon de Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Nu jouw staatslot kopen in Helden? Vind in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Beneden-Leeuwen.

loterijen-helden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Helden

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €800000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Helden

Met een half lot, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om gigantische hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €10000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat complex? Zodra jij eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Helden. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!