Loterij Hem Win bedragen tot €15 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Hem? Deelnemen aan de verloting met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Hem een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een lijst met alle lopende win spellen. Het vergelijken middels jackpot, aantal trekkingen, winkans, lotprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera of pompstations. Check snel de erkende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Hem?

Rondom Hem kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een speciale verloting van de actieve sportclub of van de lokale middenstand. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor bekijk je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld Make-A-Wish Nederland of Nationaal Fonds Kinderhulp. In de tabel hieronder achterhaal je een lijst met de meest populaire loterijen in Hem met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day klinken bekend in de oren. Alleen, we zien ook mooie lokale loterijen in Hem. Denk dan aan een actie van de plaatselijke sportclub en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als een overnachting. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Scharnegoutum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Hem zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Hem

Het leuke aan de lotto is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Hem. In de regio Noord-Holland is al een jackpot van €300000 opgeëist! €1.000.000 of meer kan iedereen winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met mindere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €9.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de rijke prijswinnaar in Hem?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De organisaties op deze pagina hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de gemeente Drechterland kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna of een andere sigarenwinkel . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen een staatslot kopen in Hem? Vind hieronder een plaatselijke verkoper. Ook interessant: loterij Bentveld.

loterijen-hem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hem

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Maak kans op de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hem

Dankzij een half lot, heel lot, straatje, 1/5 staatslotwin jij misschien wel aantrekkelijke prijzen van zelfs €21000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro selecteer jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat moeizaam? In het geval dat je incidenteel een lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Hem. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de beste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen steunen!